تنهایی و احساس افسردگی

با سلام و احترام

من هیچ دوست و هم صحبتی ندارم خیلی احساس افسردگی‌ میکنم

شش سال ازدواج کردم

دختر یک سال و نیمه دارم

از زمان ازدواج ارتباطم قطع شده ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۳ جنسیت زن شغل خاندار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام همراه عزيز ✋🏻
ممنون از اينكه مارا انتخاب كرديد
نوشته شما بسيار كلي است و توضيح نداديد كه چرا از زمان ازدواج ارتباطتان قطع شده ؟آيا اين احساس براي بعد ازدواج يا بعد از بارداري شماست ؟در مورد روابط تون به همسرتان توضيحي نداديد ؟ آيا اين احساس دروني است ؟يا مربوط به زندگي زناشويي است .
بهر حال دوست عزيز سرزنش كردن خود يكی از مهمترين دلايل مبتلا شدن به افسردگی است .وقتی دائما به خاطر شكست ها و مشكلات زندگی خودمون رو مورد انتقاد قرار ميدهيم ، به تدريج پيام "تو بدی " رو به خودمون ارسال می كنيم و احساس حقارت رو در اعماق وجودمون لمس می كنيم .فرقی نمی کنه به خاطر چه چیزی خودمون رو سرزنش می کنیم، بلکه تا زمانی که این کار رو ادامه میدیم، زندگی رو به کام خودمون تلخ می کنیم. سعي كنيد هنگامی که احساس اندوه می کنید ، یک جا ننشینید از جا بلند شوید و حرکت کنید ،اگر می توانید به جایی بروید و ورزش جمعی کنید ، اگر این امکان رانداريد  ،خودتان ورزش کنید . آهنگ شاد  بگذارید و بشدت حرکت کنید تا به اصطلاح خیس عرق شوید . بعد هم یک دوش گرم بگيريد قطعا حالتان بهتر می شود .هرگز تصور نکنید کسی قرار است بیاید و شما را از وضعیت روحیتان نجات بدهد .با فرزندتان وقت بگذرانيد با او بازي كنيد .شما خودتان مسئول شادي و رضايت تان هستيد ،از هيچ كس توقع نداشته باشيد .اين را هرگز فراموش نكنيد تنها كسي كه ميتواند به شما كمك كند خودتان هستيد .به خودتون براي بوجود آمدن احساسات بهتر كمك كنيد ،به فعاليت هاي مورد علاقه تان بپردازيد.سعي كنيد روزانه احساسات تان رابه كاغذ منتقل كنيد .موسيقي بي كلام گوش كنيد .يك برنامه روزانه منظم ورزش مثل پياده روي ،يوگا ،حركات كششي براي خود تنظيم كنيد .ساعت هايي رو از روز در يك اتاق تنها دراز بكشيد ،كاملا آزاد و رها باشيد .بعد از مدتي ميتوانيد افكار و احساسات تون را كنترل كنيد .يك دفترچه يادداشت سپاسگزاري روزانه داشته باشيد .

                          شاد و موفق باشيد 🌷🙏🏻