زمان قطع شیر شبانه نوزاد

کودکی دارم که به تازگی وارد هفت ماه شده وزن تولد سه کیلو و در حال حاضر شش و نیم  کیلو است. از پایان پنج ماهگی تغذیه کمکی را برای او شروع کردم ولی همچنان سه چهار مرتبه در شب بیدار میشود و شیر میخورد و بسیاری اوقات برحسب عادت بیدار میشود چند سری سعی کردم شیر شبانه را قطع کنم ولی خیلی مقاومت کرد و بسیار عصبی شده بود. آیا با این وزن و در این سن آیا جایز است این کار ؟ و همچنین چه روشی بکار ببرم که تنش و عصبانیت برای کودک پیش نیاید؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 34 جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب

وزن گیری کودک شما خوب پیش نرفته است. تا یک سالگی الویت با شیر مادر است و سپس غذای کمکی. بنابراین هر دو باید در برنامه غذایی کودک باشد. علت بیدار شدن مکرر کودک می تواند گرسنگی، لباس و نور و دمای نامناسب اتاق و... باشد. غذای کمکی مقوی آماده کنید. وعده شام را کامل به کودک بدهید و قبل از خواب نیز شیردهی کافی داشته باشید تا سیر شود و بهتر بخوابد.

جهت معاینه و بررسی کارت رشد به پزشک نیز مراجعه کنید.