سلام وقتتون بخیر خیلی شرمندم یک سوال داشتم من عمل به خود ارضایی دارم اما در روز دوم پریودی ماساژ دادم چیزی وارد نکردم نگران پرده بکارتم چون خیلی معتقدیم و میترسم برای ازدواجم مشکل بشه یعنی بکارتم آسیب دیده؟ کمکم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز این عمل خود ارضایی عوارض جسمی و روحی زیادی برای شما خواهد داشت به همین علت هم از نظر پزشکی و هم از نظر شرعی است این کار منع شده است اگر ترک کنید مشکلی برای شما به وجود نخواهد آمد موفق باشید.