آسیب های فرزندم بعد از طلاق

دارم جدا میشم از همسرم تنها چیزی که داره داغونم میکنه شرایطی که برای دختر ۴ سالم پیش میاد خیلی به هم ریخته نمیدونم چیکار کنم دو ماهی هست که جداییم و دخترم پیش مادرشه جمعه ها میبرمش بیرون هر بار هم که میریم بیرون و برمیگردیم خوش میگذره بهش ظاهرا اما فرداش به هم میریزه و استرس داره

نمیدونم چیکار باید بکن

راه حل شما چیه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۷ جنسیت مرد شغل کارمند
پاسخ مشاور

مشاور کودک و بین فردی

با سلام و درود بر شما
رفتار شما و همسرتان در این پروسه جدایی بسیار مهم است. به تمام صحبت هایی که در حضور فرزندتان در خصوص رابطه خود و جدایی و مسایل حواشی ان دارید توجه نمایید. مهم است که دخترتان اطمینان داشته باشد که هر زمان نیاز داشته باشد میتواند شما را ملاقات نماید و همچنین این اطمینان را در مورد مادرش نیز داشته باشد. شرایطی ایجاد نمایید که بتوانید به سوالات او در این زمینه پاسخ دهید.  در این خصوص لازم است با همسرتان صحبت نموده و با یک مشاور در ارتباط باشید.
موفق و تندرست باشید