سلام روز بخیر دختر من سه و ۲۴ روزشه فقط توی خواب شیر میخوره دکتر اطفال گفتن از ده روز پیش شروع کن سه روز آب ریس برنج بده بهش بعد شروع کن حریر برنج تنها پرشیر با کره از یک قاشق شروع کن تا به هفت قاشق مرباخوری برسه الان دو روزه بی میلی میکنه به خوردن حریره حس میکنم تکراری شده براش میشه چیز دیگه بهش بدم بخوره میشه بهم برنامه غذایی بدین.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خاندار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام.

سن دقیق کودکتون مشخص نیست اگر منظورتون 3 ماه هست برای غذای کمکی زود هست