سلام خسته نباشید،ببخشید من مدتی پیش در اتاق برادرم داخل یک تکه نایلون کوچک یک ماده قهوه ای تیره پیدا کردم و چون نمیدونستم چی هست به خودش نشون دادم،که گفت سیگاری هست و واسه دوستام هست،الان یک مدت که زیر نظر ش دارم، اصلا اهل بیرون رفتن نیست خیلی کم بیرون می ره، هیچ وقت لباس هاش بوی خاصی نمیده، ولی قبل از سه وعده غذایی دستشویی میره و حالت  خالی کردن خلط گلو که از گلو خارج میکنیم و صدا میده انجام میده چند باری هم بعدش رفتم سرویس بهداشتی که دانه های ریزی مثل رنگ که اسپره میشه قهوه ای رنگ داخل روشویی پاشیده، خیلی گیج شدم هیچ تصوری از اعتیاد یا طریقه مصرفش ندارم،خواهش میکنم کمکم کنید مرسی

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور اعتیاد و خانواده

سلام

ماده ای كه پيدا كرديد ماده مخدر ترياک يا شيره است كه هم به صورت كشيدنی و هم خوراكی ميشه مصرف كرد.بوی تلخ و تندی داره.

احتمالا برادرتون مصرف خوراكی داره با توجه به علايمی كه گفتيد.

اگر زياد چرت ميزنه يا حتی تمايل به خواب داشته باشه و برعكس شبها تا دير وقت بيدار باشه و يا تمايلش به شيرينی جات بيشتر باشه و معمولا صورت گل انداخته و كمی عرق كردن علايم مصرف مخدر هست.

در دراز مدت مصرف ترياک يا شيره وابستگی ايجاد ميكنه و حتی فرد ممكنه در صورت عدم مصرف عصبی باشه و علايم خماری كه آبريزش بينی دل پيچه و بی حوصلگي و درد مفاصل هست دچار شه.

حتما بيشتر متمركز بشيد كه علايمی ديگه ای داره يا نه پيدا كنيد . و درصورت نياز اگر سوالی داشتيد من در خدمتتون هستم