وزن گیری کند کودک هفت ماهه

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 66 بازدید 1 تبادل تجربه

باسلام و خسته نباشید

دختر هفت ماهه من اصلا وزن گیریش خوب نیست هر دو ماه نیم کیلو،تا سه ماهگی عالی بود وزن تولد ۳/۵ الان ۶/۸۰۰ به خدا موندم چیکارکنم، اشتهاش فوق العادست فقط وقتی بیداره شیر منو نمیتونه بخوره نمیدونم چرا بیشتر تمایل داره غذا بخوره بخاطر رشد ناکافیش غذا کمکی از ۴ ماهگی،چون همون موقع هم موقع شیر خوردن انگار دل درد بود، آزمایش ادرار نرماله،cbc هم خوبه مرتب آهن ،مولتی ویتامین میدم،خیلی لاغرشده، بلند قده، دور سرش خوبه، شاداب بودن و فعالیت فیزیکی و... خوبه خواهشا کمکم کنید،یکی میگفت بچت باید شیر بخوره تا رشد کنه، چیکارکنم نمیخوره، از شب تا صبح یکسره درحال شیر خوردنه تو خواب البته احساس میکنم شیرم کمه شیر خشک نمیخوره بدش میاد، شیر گاو امتحان نکردم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام

شیر گاو در این سن خوب نیست. از شیر مادر و یا شیر خشک استفاده کنید. برخی کودکان به برخی شیرخشک ها حساسیت نشون میدن . میتونید برند شیر خشک رو تغییر بدین تا شیر خشک مناسب و مورد علاقه کودکتون رو پیدا کنین. تا 1 سالگی غذای اصلی کودکتون بایستی شیر باشه توجه داشته باشید

تجربه شما

ممنون از آقای دکتر جعفرنژاد

خدا خیرتون بده