از بین رفتن میل جنسی

111 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام و خسته نباشید من حدود یک ماهه که کاملا میل جنسیم رو از دست دادم تمایلی به نزدیکی با همسرم ندارم رابطم با همسرم خوبه و مشکلی نداریم آزمایش کم خونی و کم کاری تیروئید دادم مشکلی نداشتم چون پریودم منظمه پزشک گفت بعیده مشکل هورمون هم داشته باشی نمیدونم چرا این طوری شدم سرد و خشکم همسرم به روم نمیاره ولی خیلی رنج میکشه میترسم در دراز مدت دچار مشکل بشیم 34 سالمه یک دختر سه سال و نیمه دارم لطفا راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 34 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر مشکلات جنسی

با سلام، کم شدن میل جنسی در خانمها علل مختلفی دارد، بخشی از آن مربوط به رابطه عاطفی با همسر و عوامل جسمانی و کمبود های تغذیه ایست، عوامل روحی روانی مرتبط با خود فرد مثل استرس و اضطراب، داروهای مصرفی، کمبود مهارتهای زناشوئی و تکراری و یکنواختی رابطه و ... را نیز بایستی در نظر گرفت، لازم است مثل هر بیماری دیگری برای ارزیابی و درمان به درمانگر جنسی مراجعه کنید.البته به همراه همسرتان.

تجربه شما

با سلام راه حل دارد

اگر تمایل به حل مشکل دارید

درخواست دوستی را قبول کنید.

سپاس بیکران