سلام من ماه دوم اقدام به بارداری هستم ولی وجودم پر از تنش اضطراب و استرس هست .چه کنم تا بدنم در آرامش قرار بگیره که باردار بشم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام عزیزم
مطمئن باشید که استرس تأثیر مشخصی بر روی باروری دارد. در واقع، وقتی کسی برای باردار شدن مشکل دارد به او می گویند: فقط آرامش داشته باش، خودش اتفاق می افتد. پس می توان گفت آرامش هسته اصلی در بارداری است. استرس می تواند بر عملکرد هیپوتالاموس- غده ای در مغز که احساسات و اشتها را کنترل می کند- و همچنین هورمونهای تخمدان تأثیرگذار است. اگر شما استرس داشته باشید دیرتر حامله می شوید. استرس می تواند در چرخه تخمک گذاری اختلال بوجود آورد. سعی کنید حمایت عاطفی دریافت کنید و از تکنیک های کاهش اضطراب مانند مدیتیشن یا یوگا استفاده کنید. مصرف نوشیدنی های حاوی کاعئین مثل قهوه، چای و نوشابه و دیگر محرک ها را کاهش دهید. به شکل منظم ورزش کنید تا تنش جسمی و روحی شما کم بشود. تغذیه مناسل و استراحت کافی داشته باشید.