استرس و لرزش دست

زمانی که سرکار هستم و شرایط جوری میشه که استرس میگیرم یا یک خرابکاری کوچیک انجام میدم دستم میلرزه جوری که دیگه به سختی کار میکنم یا مجبورم کار رو متوقف کنم و خیلی سخته. یک پسر ۱ساله دارم که بهش شیر میدم فکر میکنم شاید بخاطر شیردهی هستش چون قبلا اینطور نبودم چیکار باید بکنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل ارایشگر وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و وقت بخیر
این استرس که میفرمایید چه زمانهایی براتون تکرار میشه،اصل اساسی برای درمان استرس این هست که علت مشخص بشه .باید روی خودتون کار کنید که بتونید مدیریت کنید از روشهای آرام سازی موقتا میتونین استفاده کنید اما باید درمان اتفاق بیافته پیشنهاد میکنم کتابهای در خصوص مدیریت استرس رو مطالعه بفرمایید