سلام به دکتر عزیز من یه ساله اقدام کردم به بارداری وتحت نظر پزشک هستم سیکل پریودیم 30روزه و چند بار سونو انجام دادم و همه چیز خوب و نرمال بود ازمایشاتمم اوکیه هیچ قصر تقویتی مصرف ندارم به غیر فولیک اسید و یه ماه متفورمین روزی یه دونه که همون ماه دوهفته پریودی عقب زد و شیش تست بی بیچک مثبت ازمایش خون دادم بار اول مشکوک دوروز بعد تکرار کردم بتام 65بود دکترم گفت بارداری حتمیه ولی اختمال داره خارج رحمی باشه چند روز بعد ازمایش بتا باید میدادم که بعد دوهفته عقب زدن لک شدم رفتم سونو وگفت حاملگی روییت نشده شبشم خونریزی کردم دکترم گفت ما بهش میگم بارداری ازمایشگاهی بعد اون دیگه باردارنشدم الان یه ساله همسرمم ازمایش اسپرم داده سالمه منم یه دختر 7ساله دارم و 27سال سنمه ممنون میشم جوابمو بدین که چرا باوجود اینکه مشکلی نیست من باردار نشدم
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

با سلام احتمال بارداری در هر سیکل قاعدگی حدود 30 % است پس نگران نباشید و با داشتن نزدیکی در زمان تخمک گذاری شانس بارداری افزایش خواهد یافت.