همسر بد دل و شکاک

سلام من متولد ٧٩ هستم همسرم٧٢

همسرم قبل من با خانومی بود به اسم فاطمه (اسم من فائزه است ) خيلی شبيه من بوده اون خانوم و مثل اينكه سر همين موضوع منو گرفته رو دستش با تيغ f نوشته. الان نزديک ٢ ساله از ازدواجمون ميگذره به من ميگن فاطمه ناراحت ميشم ميگه از دهنم پريد منظورم اون نبود و اينا اون ايرانی نبوده نشده باهاش ازدواج كنه حتی جوری بوده اوردش خونشون به مامانش نشونش داده ،هر روز يک بار گريه ميكردم بی دليل يا شايدم به اين فكر ميكنم الان به روزی دو بار رسيده مخصوصا بعداز ظهر يا شب ها رو دستش f نوشته بود دوباره با تيغ آروم زد كه پاک بشه آخه هر وقت چشمم می افتاد اشكام ناخواسته می اومد اما پاک نشد.می خوام اقدام  به بارداری بکنم موندم بيارم يا نه اصلا چيكار كنم؟متاسفانه همسرم مشكوک به پارانوئيد اما حاضر به دكتر اومدن اصلا نيست آخه نميذاره حتی نفس بكشم زندانيم ميگه بچه بياريم ميذارم بیرون بری الان سن بدی داری و همش ترس داره از دستم بده نميذاره با همسايه بگردم ميگه پُرت ميكنن ياد ميگيری؟

اطلاعات تکمیلی

سن ١٨ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام
عزیزم حتما همسرتون باید به روانشناس مراجعه کنند  اگر مسایلی در مورد رابطه گذشته شون باقی مونده حل و فصل بشه که نه منجر به مشکلاتی برای خودشون و نه شما بشند .
 در مورد این که میگید مشکوک به پارانوئید هستند روان پزشک و یا روان شناس باید تشخیص قطعی بدهند .صرف اینکه اجازه نمیدن شما با کسی رفت و آمد کنید نمیشه برچسب اختلال روشون زد. چون یه سری ویژگی های دیگه ای هم هست که نیاز به بررسی جدی داره.
پیشنهاد بنده اینه که تا زمانی که این مسایل روشن و حل و فصل نشده اقدام به بارداری نداشته باشید

دوست عزیز به یه نکته خیلی مهم توجه کنید بچه دار شدن یعنی شما تعهد و مسیولیت بزرگ کردن. آرامش دادن . و تربیت کردن یه آدم دیگه رو داشته باشید . یعنی بتونید بهش یه خانواده سالم و خوشحال بدید نه والدینی که هنوز توی رابطه خودشون موندن. هنوز نتونستند مسایل خودشون رو حل کنند . بچه دار شدن مساوی ایست با تعهد . آیا از خودتون و همسرتون همچین ویژگی شخصیتی سراغ دارید؟ آیا به این توانمندی رسیدید؟
مهمتر از همه والدین باید از ویژگی شخصیتی سالمی برخوردار باشند تا فرزندی سالم رو تربیت بدند
چقدر در مورد کودکان مطالعه دارید؟ در مورد مراحل رشدی شون. انواع سبک های فرزندپروری . نیازهای اولیه کودکان چیست؟ درمورد مشکلات رفتار شون چه اقداماتی باید انجام داد؟
لطفا موضوعات بالا رو پیگیری کنید . کتاب مطالعه کنید. کلاس و سمینار برید برای افزایش آگاهی تون

میتونید ابتدا خودتون مراجعه کنید بعد به کمک درمانگرتون همسرتون رو وارد جلسات مشاوره کنید

                                             پایدار باشید