سلام.دخترم دو ماهشه.

دو هفته بعد تولدش قلبشو اکو کردیم دکتر گفت دریچه بین بطنیش ۸ میلی سوراخه.

رگی هم که از قلب میره به سمت ریه خیلی تنگه.

چند تا سوال داشتم

۱) ممکنه اکو اشتباه کنه؟

۲) دکتر گفت باید عمل بشه.احتما داره بدون عمل خوب بشه؟

۳) اگه عمل بخواد عملش چند مرحله هست و چند ساعت طول میکشه؟

۴) دکتر گفت ممکنه تو این مدت حالش بدبشه میخاستم ببینم وقتی حالش بد بشه چجوری میشه؟ ممکنه نصف شب حالش بد بشه ؟ اگه خواب باشم و نفهمم چی میشه؟

یا میشه اصلا حالش بد نشه؟

ببخشید سوالام زیاد شد. جوابشو نتونستم از تو اینترنت پیدا کنم.

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

سلام

همه اين موارد رو در صورتيكه تحت نظر فوق تخصص قلب باشه بهتون پاسخ ميدن، جواب اين سؤالها رو نبايد تو اينترنت گشت!!!

اكو هم اشتباه نميكنه

تنگی شريان ريوی خطرناكه و نياز به عمل داره.