رژیم گرفتن در دوران شیردهی

سلام خسته نباشید دخترم یک سالشه فقط شیرخودمو میخوره خیلی بدغذاست و خیلی کم غذا میخوره به نظرتون اگه رژیم لاغری بگیرم شیرم کم میشه خیلی نگرانم نمیخوام شیرم کم بشه اما از چاقیم خسته شدم

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب

دوست عزیز باید در دوران شیردهی برای اینکه شیر کافی داشته باشید مواردی را رعایت کنید از جمله تغذیه مناسب در کنار خواب و استراحت کافی، دوری از استرس و اضطراب و بیشتر مکیدن پستان توسط کودک که تولید و ترشح شیر را بیشتر کند.

باید مایعات زیاد مصرف کنید، لبنیات و میوه و سبزیجات تازه، گوشت و ماهی و... در برنامه غذایی داشته باشید. بنابراین با توجه به شیردهی و مصرف این مواد غذایی توصیه می شود با متخصص تغذیه مشورت کنید تا برنامه غذایی مناسب دوران شیردهی تنظیم کنند و در کنار ورزش کردن برنامه را رعایت کنید.