سلام. من دیشب چهاردهمین قرص سیپروترون کامپاند رو از اولین بسته خوردم و امروز با همسرم برای اولین بار زناشویی بدون کاندوم داشتیم.خونده بودم باید ۷ روز از اولین روز مصرف قرص بگذره تا بشه به عنوان راه جلوگیری ازش استفاده کرد ( قرص رو از روز اول پریود خوردم ) ولی الان یه مقدار نگرانم. به نظرتون قرص اورژانسی بخورم؟ یا نه نگرانیم الکیه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

از نظر کتابی مشکلی ندارد ولی بهتر بود یک دوره صبر میکردید و یا از روش دیگری هم استفاده میکردید ولی نگران نباشید چون از روز اول قرص را استفاده کرده اید مشکلی پیش نمیاید. روز خوش