سرد شدن همسر در رابطه زناشویی

سلام. همسرم جدیدا قبل از رابطه جنسی بدون اینکه لمسم کنه و در شرایطی که در تاریکی هستیم حالت نعوظ پیدا میکنه و بلافاصله بدون هیچ پیش نوازی دخول انجام میده.من میدونم که در تجسم زن های دیگه هست که وارد رابطه با من میشه قبلا اینطور نبود افسرده شدم .لطفا بگید چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر اختلالات جنسی

با سلام ؛
بر اساس شرح حال ارسالی شما نمی توان صرفا چنین نتیجه ای گرفت که همسر شما در حال تجسم زنان دیگر می باشد .
بعضی از آقایان با فانتزی های ذهنی خود به نعوظ دست می یابند هر چند توصیه شده که بدون پیش نوازی وارد رابطه زناشویی نشوند .
پیشنهاد می کنم به این موضوع خوش بینانه نگاه کنید .