سلام یک سوال داشتم

پریودهای من همیشه مرتب بود و بین۲۲ تا ۲۴ روز پریود میشدم

۱۹خرداد پریود شدم روز ششم‌ پریودی یک قرص اورژانسی خوردم و دوباره ۲۹ خرداد پریود شدم ماه بعدش عقب انداختم و رفتم دکتر بهم دو تا آمپول داد زدم و دوباره ۱۵مرداد پریود شدم بعد اون دوباره ۱۶روز بعدش یعنی ۱شهریور شدم و بعدشم ۲۴ شهریور ولی این ماه هنوز نشدم الان لازمه دوباره برم دکتر یا نه؟ البته چهار روز پیش بی بی چک گذاشتم و منفی بود الان منتظر باشم‌ پریود بشم یا برم دکتر ممنون میشم جواب بدین

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز تا یک هفته دیگر برای پریود شدن زمان دارید اگر تا یک هفته دیگر پریود نشدید آن وقت باید به پزشک مراجعه نمایید تا علت مشکل شما بررسی شود موفق باشید.