لخته خون گوشتی در پریود نشانه چیست؟

سلام ببخشید من سه ماهی میشه برای بارداری اقدام کردم. این ماه هم پریود شدم ولی پریودم با ماه های دیگه فرق داره و بیشتر شده و مرتب تکه های لخته بزرگ از من خارج میشه. به نظرتون مشکلم چیه؟ دلیل خارج شدن لخته ها به غیر پاک سازی رحم چی میتونه باشه؟ نکنه نتونم بچه دار شم. خیلی ناراحتم

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز خیر نگران نباشید این مسئله طبیعی است وربطی  به نازائی ندارد شما تا  ۴  ماه دیگر برای باردار شدن زمان دارید فعلا جای نگرانی وجود ندارد موفق باشید