دیدن رابطه نزدیکی والدین توسط فرزند

با سلام زنی ۳۲ ساله هستم ۱۴سال از ازدواجم میگذره شوهرم ۳۶سالشه یک فرزند پسر دوازده ساله دارم که تا حدودی سعی میکنم مسائل جنسی و چیزایی که باعث کنجکاویش میشه رو برطرف کنم .امروز بر حسب اتفاق و اینکه یادمون رفت در اتاق رو قفل کنیم یک دفعه در حین نزدیکی پسرم سر رسید و منو شوهرمو هنگام رابطه دید ما هم دستپاچه شدیم و زود خودمونو جمع کردیم پسرمم خجالت کشید پشتشو برگردوند انگار که هنگ کرده بود بعد باباش بهش گفت پسرم یک لحظه برو بیرون خلاصه بگذریم خیلی ناراحتم و همش گریه میکنم نمیدونم چطور براش توضیح بدم لطفا کمکم کنید راهنماییم کنید پسرم خیلی عاقل و فهمیدست و خیلی راحت میپذیره مسائل رو ولی تو رو خدا راهنماییم کنید چطور براش توضیح بدم .خودشم الان روش نمیشه حتی به من نگاه کنه حالم خیلی بده همش گریه میکنم تو رو خدا کمکم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

درود بر شما
وقتی زوجی صاحب فرزند میشن  ملزم به رعایت اصولی میشن که با مراعات کردن اونها اینجور اتفاقات نیفته اما با تمام رعایت نکات ایمنی،این مسئله برای خیلی از پدر و مادرها اتفاق میفته،شما حق دارید شرمگین و ناراحت باشید و این کاملا طبیعیه اما به هرحال مسئله اتفاق افتاده و فرزند شما در سنی هست که در مورد رابطه زن و مرد اطلاعاتی داره و اگه خودش به بلوغ رسیده باشه هم شرایط‌ رو درک می‌کنه،بهتره شما اقتدار و ابهت خودتون‌رو حفظ کنید و به هیچ عنوان شرمساری‌رو در ظاهرتون نشون ندید،هر چند که فرزندتون باید برای ورود به اتاق در میزد و این آموزش باید از قبل داده میشد، اما الان با رفتار و گفتارتون براش احساس گناه ایجاد نکنید،اگه نیاز می‌بینید که برای فرزندتون سوال برانگیزه بهتره که پدرش باهاش در مورد موضوع صحبت کنه نه شما و بعد هم موضوع کاملا به فراموشی سپرده بشه،،
با آرزوی شادکامی