ضخامت رحم برای بارداری

45 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خسته نباشید روز ۱۲ پریودیم رفتم سونو دادم.یه فولیکول۱۳×۱۳داشتم سایز تخمک۴۴×۷۶.ضخامتشم برام زده ۴ بعد نوشته نرمال. بعد بهم‌ گفت تازه داره رشد میکنه نظر شما چیه میتونم باردار بشم با این شرایط هیچ دارویی مصرف نکردم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام.

ضخامت مناسب آندومتر برای روزی که فولیکول میخواهد آزاد شود باید حدود ۷ باشد. اما معلوم نیست که الزاما فولیکول شما بخواهد امروز یا فردا آزاد شود و ممکن است تا روز آزاد سازی ضخامت هم مناسب شده باشد. در واقع، اگرپریودهای منظم دارید و هنوز ۱سال ازاقدام به بارداری نمیگذرد،به تعبیری اگر نازایی ندارید،نیاز به سونو برای بررسی نداشته اید و فقط باید صبر کرده و برای بارداری حداقل تا ۱ سال زمان دارید.یک سونو هیچگاه ملاک تصمیم برای اینکه شما نیاز به کمک دارویی دارید نیست.

اگر نازایی دارید،برای کمک دارویی لازم است تمام بررسیهای شما دیده شود.

تجربه شما

هیچ دارویی مصرف نکردم