ترس از خیانت همسر

سلام من عاشق شوهرمم . ترس من خیانته شده کابوس هر شبم هر چیزی من رو آزار میده. هیچی هم واسه شوهرم کم نمیزارم میشه بگید چیکارمیشه کرد که این افکار ازم دور بشه واقعا دارم عذاب میکشم

اطلاعات تکمیلی

سن 19 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام ممنون از اینکه ما را انتخاب کردید .

اول اینکه دوست عزیز با این افکار خود و زندگی مشترکتان را نابود می کنید . زمانی که شما چیزی از همسرتان ندیدید نمی توانید این همه فکر نابود کننده داشته باشید . سعی کنید خیلی فکر نکنید و خود را سرگرم کنید .

ولی سعی کنید همیشه برای او ستاره باشید . وقتی نیازهای جسمانی و احساسی برآورده شود دیگر تمایلی برای برآوردن آنها جست و جو نمی کند . و سعی کنید تمام نیازهای همسرتان را شناسایی کنید .

به کارهای خود توجه کنید . کارهای که باعث رشد خود و همسرتان می شود را انجام دهید .

همسر خود را درک کنید .

و می توانید از مشاور به طور حضوری استفاده کنید .

موفق باشید .