تغییرات رحم پس از سزارین

با سلام و عرض خسته نباشيد من حدود ٦ ماه از سزارينم ميگذره و بخاطر دردى كه بعد از عمل داشتم نتونستم شكمم رو ببندم و الان هنوز رحمم بزرگ مونده و شكمم آويزان شده آيا رحمم دوباره به سايز قبل بر ميگرده و با گذر زمان شكمم به حالت اوليه بر ميگرده چیكار ميتونم انجام بدم ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٨ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام.

رحم بعد از این مدت به سایز نرمال خود برگشته. آن چیزی که شما به عنوان رحم بزرگ تلقی میکنید، در واقع بافت چربی و پوست شل شده شکم است که تا حدی با ورزش و رژیم و مابقی اگر زیاد باشد با جراحی کوچک خواهد شد.