سلام...خسته نباشید.بنده این ماه شبی ٢ لتروزل خوردم.و روز ١٣ پریود سونوگرافی دادم و یک فولیکول ٢۴ میل در تخمدان راستم داشتم. و روز بعدش آمپول زدم و آزاد  شد. حالا بعد از چند روز که ١۶ پریودمه رفتم دوباره سونوگرافی دادم.و اون فولیکول آزاد  شده. ولی فولیکولای ریزی به ابعاد ۶ و ٧ در تخمدانم بود. آیا  این امکان پذیره؟ یا دوباره امکان رشد دارن ؟کی واسه بارداری اقدام کنم؟ من شب ١٣ و ١۴ اقدام داشتم

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٩
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز در هر ماه یک تخمک از تخمدان شما آزاد می شود تا شب ۱۶ سیکل قاعدگی می توانید برای بارداری اقدام داشته باشید موفق باشید