درمان برفک دهان نوزاد

سلام وقت بخیر!پسرم سه ماه داره که دو ماهگیش برفک دهان گرفت دکتر براش نیستاتین و برای خودم کلوتریمازول تجویز کرد،سینه ام خیلی درد میکرد ،دکتر گفت ده روز کامل استفاده کنم!بعد از ده روز دهن پسرم خوب شد ولی سینه هام درد داشت،از سه روز پیش دوباره دهن پسرم برفک زد!قطره نیستاتین گرفتم نمیدونم الان چقدر استفاده کنم دکتر 20 قطره تجویز کرده بود داخل قطره گفته 2 میلی ،خودم هم دوباره دارم پماد استفاده میکنم هر 6 ساعت!سینه هام خیلی درد میکنه!ممنون میشم راهنمایی کنین که نیستاتین رو چقد به پسرم بدم!؟

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
دوست عزیز تجویز دارو و مقدار مصرف به عهده پزشک است. رعایت بهداشت حائز اهمیت است. در صورت استفاده از شیشه و پستانک ، رعایت بهداشت کامل آنها ضروری است.