سلام من سیکلهام بین 30 تا 35 روزه(البته 3 ساله تاریخ ها رو مینویسم و توی این 3 سال هر 10-11 ماه یک ماه پریود نمیشم، علتش رو نمی دونم ولی بقیه ماهها بدون دارو و ... بین 30تا 35 روز پریود میشم) 7 ماهه اقدام کردم ازمایش تیرویید و تسترون و پرژسترون و دی اچ و... سالم بودن در ماه اول اقدام در روز 16 پریود یک فولیکول بالغ 14 داشتم بقیه زیر 9 میلی بودند(اون ماه سیکلم 33 روزه بود) ماه قبل در روز 13 پریود دکتر گفتن فولیکولهات ریزه و بالغ نداری( دارو لتروزول و کلومفین دادند) فکر میکنم تشخیص تنبلی تخمدان دادند. همسرم از اسپرمش سالمه- اضافه وزن ندارم- به نظر شما بنده دارو مصرف کنم یا صبر کنم طبیعی باردار بشم؟ ایا سونوی روز 13 ام پریود برای من که گاهی سیکلهام 35 روزه هست برداشت درستی از نظر امکان بالغ شدن فولیکول میدهد؟؟(اخه اگر دورم 35 روزه باشه روز 17- 18 تخمک ازاد میشه و ممکنه بازم بتونه رشد کنه) ماه قبل کیت تخمک گذاری زدم بین روزهای 15 تا 23 پر رنگه یعنی تخمک گذاری دارم دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ایا مشکل من حاده؟ البته ضخامتر اندومتر و اندازه تخمدان هام طبیعیه! ممنون میشم اگر همه ی سوالاتم رو جواب بدید
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

اگر سن شما زیر سی سال هست نگرانی ندارد و فعلا می توانید اقدام طبیعی کنید.