تحصیل در رشته روانشناسی

 تصمیم گرفتم که از اول شروع به درس خوندن بکنم دوست دارم روانشناسی بخونم و مطب بزنم حالا سوال من از شما اینه که ارشد روانشناسی بخونم بهتره یا اینکه از اول برای کارشناسی بخونم ؟و اینکه با لیسانس میشه مطب زد؟ من ۲۶سالمه و لیسانس شیمی هستم بخاطر نبود کار تصمیم به تحصیل گرفتم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور کودک و خانواده

سلام و وقت بخیر خدمت شما.نه با کارشناسی امکان مطب زدن و موفقعیت نیست.قطعا باید ارشد بگیری شما و بعد یکسری مراحل بگذرونی برای دفتر مشاوره .