کبد ابعاد نرمال دارد Capsular contour کبد بصورتsmooth مشاهده شد

جریان خون سنتری پتال (نرمال) وریدپورت مشاهده شد

ابعاد رحم ۸۲*۴۷میباشد

رحم نمای septate  دارد

این که رحم دوشاخه است رو فهمیدم من دوتا بارداری موفق داشتم میخواستم، بقیه نتیجه سونوگرافی رو برام توضیح بدید آیا  نرمال هست یا مشکلی دارم و اینکه آیا دوشاخه بودن رحم روی بچه هم تاثیر میزاره که ممکنه بچه سالم به دنیا نیاد اگه بخوام دوباره باردارشم ممنونم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

با توجه به شرح حال شما که سابقه بارداری موفق داشته اید خیر مشکلی برای بارداری ندارید می توانید برای بارداری اقدام کنید موفق باشید.