هفته پنج بارداری و نبود جنین

هفته 5 بارداری ام . لکه بینی داشتم . طوری که خون روشن هم دیدم اما فقط یکبار بقیه ترشحات قهوه ای بود . رفتم سونو گفت قطر ساک حاملگی 10 هست و جنین و کیسه زرده دیده نشد سن حاملگی رو هم زد 5 هفته و 4 روز . اطراف ساک هم مقدار جزئی خون دید . درد سینم کم و زیاد میشه  . شیاف هم از اول استفاده میکردم الان لکه بینیم خوب شده . شکمم شل شده . یعنی بارداریم از بین رفته؟ آیا این بارداری پوچه ؟

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل . وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
صبور باشید. استراحت کنید. دوره درمان را کامل کنید. حدود هفته ۷ بارداری برای دیدن قلب جنین مراجعه کنید. برای تایید بارداری و سلامت آن باید سونو تکرار شود.‌روز خوش