درود بر شما

وقتتون بخیر

خانمی 30 ساله هستم، متاهل، قد 163، وزن 54

چند ماهی هست صورتم دچار آکنه شده.

و در پی یافتن دلیل آزمایشات متعددی دادم

آخرین آزمایشم هورمونی بوده که در روز چهارم قاعدگی انجام شده و علیرغم داشتن قاعدگی های منظم، کمی منو نگران کرده حقیقتا، دیگر جدای از آکنه.

لازم به ذکر  TSH من قبل عید که چکاپ دادم، برخلاف چکاپ های قبلی بالا نشان می داد که موجب این شده هفته ای دو بار قرص لووتیرکسین 100 میلی گرم مصرف کنم.

در این آزمایش:

T4 114

TSH 6

FSH 12.6

LH 7.8

Prolactin 371.0

Estradiol 44.9

DHEA 1.8

17-OH Progestron 1.6

Dihydro Testestrone 162

همونطورکه مشاهده میشه

غیر از FSH و Progestrone سایر پارامترها در رنج هستن

ولی همین موضوع فکر منو مشغول کرده.

اگر نیاز به ذکر، به تازگی مبتلا به عفونت قارچی شدم،(متقارن با همون زمانی که آزمایش دادم)، که با داروی خوراکی درمان شد...

ممنون میشم راهنمایی کنین

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

عدد هورمون اف اس اچ و پروژسترون شما نرمال است فقط عدد هورمون تی اس اچ شما غیرطبیعی است و کم کاری تیروئید دارید باید تحت نظر پزشک باشید، موفق باشید.