كم بودن ضخامت آندومتر رحم

سلام خسته نباشيد خانم دكتر من ماه قبل قرص مدروكسی  پروژسترون و استراديول مصرف كردم سيزده سيكلم رفتم سونوگرافی ضخامت دهانه رحم ٦ بود دو روز بعد از سونوگرافی داخلی افتادم روی لكه بينی و تا ده روز قطع نشد كه دكتر بهم سه تا آمپول  استراديول داد سونوگرافی هم انجام دادم مجدد زمان لكه بينی گفت ضخامت رحم ٤ هست فوليكول هم بود اما فوليكول مناسب برای باروری كه روز سيزده سيكل تو سونوگرافی بود آزاد شده بود و دليل خونريزی  همينه الان مجدد قرص استراديول داده كه مصرف كنم چقدر زمان ميبره كه مشكل برطرف بشه اگر راهنماييم كنيد ممنون ميشم آخه ميخواستم اين ماه اقدام كنم واسه بارداری😔

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٩ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی

سلام عزیم

برای باردار شدن نیاز هست که صبور باشید و استرس نداشته باشید. زمانی که هم تخمک با سایز مناسب و هم ضخامت اندومتر مناسب داشته باشید احتمال باردار شدن بیشتر هست.اگر اضافه وزن دارید حتما کاهش دهید