سلام,خسته نباشین,امروز روز پنجم پریودیم هست,دکترم قرص امگا ۳،قرص ویتاگنوس,استروژن و مدروکسی پروژسترون برام نوشته, گفتش بعد پاکی اقدام کن داروهارو هم بخور,سوالم اینه که من که دارم اقدام میکنم آیا خوردن این داروها حین اقدام ضرری  نداره؟واگه همین ماه باردار بشم خوردن این داروها مشکلی ایجاد نمیکنه؟

سوال دوم اینکه میتونم تا آخر ماه خوردن قرصها رو ادامه بدم؟چون میترسم باردار بشم درحالیکه قرصها رو خوردم و از ضررش میترسم که باعث سقط یا مشکلات دیگه نشن

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

اگر بررسی لازم توسط پزشک انجام شده است و بدن شما به این داروها نیاز دارد منعی ندارد در غیر اینصورت ابتدا داروها را مصرف کنید تا در وضعیتی مناسب و ایده آل قرار گیرید و بعد برای بارداری اقدام کنید. روز خوش