مهریه بعد از مرگ همسر

سلام و وقتتون بخیر

اگر زنی مهریه اش به صورت عندالاستطاعه باشد بعد از مرگ همسرش چطور میتواند آن را بگیرد؟ اگر شوهر تا لحظه مرگ استطاعت پرداخت آن را نداشته ولی بعد از مرگ پدر شوهر استطاعت آن را داشته باشد میتواند پرداخت کند؟

پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام و عرض ادب

1. خیر این امکان وجود ندارد زیرا شوهر تعهد به پرداخت مهریه را آن هم به شرط استطاعت قبول کرده و نمی توان تعهد شوهر را به پدرش منتقل نمود.

2. ولی خلاف این امر امکان دارد که در صورت فوت پدر و مال دار شدن فرزند به جهت سهم الارث می توان مهریه را مطالبه نمود.

موفق باشید