خشم نسبت به گذشته

سلام. چه جوری احساس خشمی که نسبت به افراد و اتفاقات گذشته دارم از بین ببرم؟ اخلاق‌ مداری و صداقت برام خیلی مهمه. در گذشته افرادی وارد زندگیم شدن که چند سال عمر و زندگیم درگیر بی اخلاقیاشون شد. هرگز نمیتونم ببخشمشون. مخصوصا که هرگز احساس پشیمونی نکردن که این بیشتر از همه منو اذیت کرده. در نهایت یک سال قبل به سختی از زندگیم بیرونشون کردم. ولی عصبانیت ولم نمیکنه روزی نیست که رفتارها و حرف های زشتشون در ذهنم تداعی نشه و حرص نخورم. با اینکه هم به نوعی تاوان کاراشونو دادن و هم خودم شخصا تلافی کردم و هیچوقت به اصطلاح باج ندادم ولی پررویی و وقاحتشون از یادم نمیره و نمیتونم هضم کنم . ناخودآگاهم خیلی درگیرشه. احساس میکنم به قدر کافی تلافی نکردم اصلا خشمم از بین نمیره. این مسئله مخصوصا از اونجایی ناشی شد که اون زمان نزدیکانم با توجیهات بی اساس پشتمو خالی کردن و طرف مقابل هم از این مسئله‌ نهایت سو استفاده رو میکرد تا بیشتر اذیت کنه کاری کردن که جسما و روحا بیمار شدم . شاید وقتی آروم بشم که یکی بیاد ازم دلجویی کنه یا گذشته رو جبران کنه. میدونم عصبانیت من به اونا ضرری نمیزنه و باید بخشید و فلان همه اینارو میدونم ولی اصلا این فکرها ذره ای آرومم نمیکنه. در ظاهر آرومم ولی باطنم غوغاست . تمام روز بیرونم و مشغول کارم ولی ذهنم انگار خسته نمیشه هیچوقت. بعد از اون قضایا زندگیم از خیلی جهات پیشرفت کرده چون آدمیم که درگیر احساسات نمیشم و همیشه هدفی دارم که دنبالش برم. ولی هیچکدوم اینا باعث نشده عصبانیتم یادم بره

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست گرامی
خشمی ک دارید. نیازمند تخلیه شدن هست به شما توصیه می کنم به کمک یک  روان درمانگر این خشم ها رو تخلیه کنید
درمانگران با استفاده از صندلی خالی و تکنیک های که در اختیار دارند شما رو از دست این خشم ها که روان شما رو آزرده کرده رها می کنند.
آرامش گمشده همه ما انسانهایت براتون ارزوی آرامش دارم🌸🌸🌸