علت درد هنگام تخمک گذاری

سلام خسته نباشید. من 22 سالمه و پنج ماه پیش یک سقط تو 9 هفتگی داشتم به دلیل ایست قلبی. الان قصد دارم دوباره اقدام کنم اما میترسم. آزمایش خون و تیروئید دادم و همه چی خوب بود. فقط کلسیمم و ویتامین دی و آهنم یکم پایین بود که دارم قرص میخورم و برای ویتامین دی هم 3 تا آمپول دکتر داد که ماهی یکی بزنم که دوتاشو زدم. بنظرتون آزمایش دیگه ای لازم نیست بدم؟ میتونم اقدام کنم؟ یک سوال دیگه اینکه من قبل از سقطم گاهی اوقات نزدیکای تخمک گذاریم که میشد یکم تخمدانهام درد میگرفت و میفهمیدم تخمک گذاریمه ولی بعد از سقطم دیگه درد ندارم. آیا غیرطبیعیه؟ یعنی اگه درد نداشته باشم تخمک گذاری ندارم؟ راهنماییم کنین لطفا. ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام.

یکبار سقط بررسی خاصی نیاز ندارد و شما فقط باید چکاپ قبل از بارداری بدهید و ۳ ماه فولیک اسید بخورید و خودتان و همسرتان رعایت رژیم غذایی مناسب و ورزش و پرهیز از سیگار و قلیان و الکل داشته باشید.

بود و نبود درد هنگام تخمک گذاری نشانه سلامت یا عدم سلامت شما نیست و مشکلی ندارد.