عوارض آمپول پرولوتن در بارداری

باسلام آیا استفاده از آمپول پرولوتن تا هفته ۳۵ بارداری، باعث میشه که دهانه رحم سفت بشه و از شروع درد زایمان طببعی جلوگیری میکنه ؟

پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام.

این دارو برای پیشگیری از زایمان زودرس تجویز میشود و البته همیشه هم موثر نیست. در زایمان زودرس فاکتورهای متعددی دخیل هستند و این دارو یک روش کمکی برای پیشگیری است و تا هفته ۳۶ ممکن است تجویز شود.