امکان آی یو آی با اسپرم ضعیف

سلام با توجه به نمونه اسپرم من گفتن حرکتش ضعیف هست ولی شکل و ظاهرش و تعدادش خوبه دکتر بهم گفته بهتره iui کنم نظر شما چیه و اینکه من نگرانم با عفونت اسپرم، همسرم آسیب ببینه یا در صورت بارداری سقط بشه اصلا با این نمونه امکان iui هست؟

Sperm count=75

Motile sperm=15

Progressive sperm=14

Round cell=2.29

Wbc decsity=11

Color=oyster white..fishy smell

مورفولوژی ۲۰ بوده

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت مرد شغل آزاد وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام.

برخی آیتمها در نوشته شما نیست.

اگر ۱ سال از اقدام به بارداری شما گذشته و بارداری رخ نداده، در تعریف نازایی قرار میگیرید. در اینصورت اگر تمامی بررسی ها انجام شده و تنها مشکل در آزمایش اسپرم بوده،حتما باید این آزمایش در۲ نوبت به فاصله ۱ ماه تکرار شود تا قابل قضاوت باشد.

و اگر جواب نهایی مشکل دار بود باید معاینه و بررسی بیشتر نزد ارولوژیست انجام شود.

و اگر نظر ارولوژیست بر این بودکه راه حلی برای درمان شما نیست،گزینه انتخابی برای بارداریIUI خواهد بود.

اگر عفونتی هم دارید با دارو رفع خواهد شد.و دلیلی بر آسیب همسر شما یا سقط نخواهد بود.