بهانه گیری کودک سه ساله

سلام

خسته نباشید. پسر سه ساله من مدام بهانه می گیرد و گریه می کند. وقتی چیزی می خواهد برایش فراهم می کنم اما قبول نمی کند. مثلا پرتقال می خواهد می یام پوستش را می گیرم اما بلند گریه می کند و می گه روش را اصلا زخمی نکن ولی داخلش رو باز کن بخورم .یک ساعت سر این گریه می کند.

چایی می خواهد می یارم می گوید زیاد بریز زیادش می کنم می گوید خنکش کن .خنکش می کنم می گوید تو بخور می خورم یک ساعت گریه می کند.

شهربازی می خواهد می برم اونجا مدام از این به آن می رود و فکر می کند همه چیز مال اوست.وقتی برمیگردیم حتی در خواب هم گریه می کند وسایل آنجا را می خواهد. سرم داد می زند و کتکم می زند.

در مرحله جیش گیری هستم جیش کوچکش را بعد از خرابکاری می گوید.

فقط دستور می دهد و راضی نمی شود.

حالا مشکل من این است که چطور برخورد کنم تا تربیتش سالم باشد.

بی محلی که می کنم فکر می کند دوستش ندارم و از ته دل گریه می کند. وقتی میزنم روی دستش او مرا بدتر کتک می زند. من باردارم و نیاز به استراحت مطلق دارم اما اجازه نمی دهد.

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام
وقت بخیر
بچه ها معمولا در این سن بدنبال استقلال هستن برای همین روی خواسته هاشون پافشاری میکنن بنابراین باید شما با صبوری و درایت برخورد کنید البته با توجه به شرایط بارداری شما کارتون سخت میشه ولی باید صبور باشید و در روز ساعتی رو به بازی با فرزندتون اختصاص بدید بازی بدون بکن نکن و در مقابل بعضی از کارهاش بی تفاوت باشید انگار که ندیدید و مهمترین کار اینه که در مواقعی که لج میکنه حواسشو پرت کنید... حواس پرتی بهترین تکنیک برای این بچه هاست.
موفق و موید باشید