درمان اسپرم ضعیف

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 172 بازدید 1 تبادل تجربه

باسلام .لوله سمت راست من بسته است و با آزمایش مشخص شده اسپرم همسرم ضعیفه(۱۳میلی لیتر) دکترم هم گفته یا آی یو آی میشید یا آی وی اف .به نظر شما درمانی برای ضعف اسپرم وجود نداره؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۳ جنسیت زن شغل حسابدار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زايمان

با سلام

گاهى با درمان دارويی شرايط اسپرم بهتر ميشه.نوع درمان شما بر اساس بررسى تمامى شرايط شما و همسرتان تعيين مى گردد.مى توانيد همراه با تمامى مدارک و پرونده خود مراجعه كنيد تا راهنمايی لازم بعمل آيد

تجربه شما

سلام خسته نباشین من آخرین پریودیم مهر ماه ۴ بود و الان که ۷ ماه هنوز پریود نشدم تو اقدامم دو بار بی بی چک منفی خواهشا جواب منو بدین