درمان عفونت ریه کودک

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 80 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام و خسته نباشید.پسرم ۴ سال وسه ماهشه سرماخورد وزچندروزسرفه داشت دکتر بروم بستری کرد ۵ روز گفتن ریه اش عفونت کرده و تنگی نفس داره چندین ساعت اکسیژن داشت. حالا گفتن اسم هست. زادیتن روزی ۲ و نیم سی سی و اسپری فلوکیتازون تا یک ماه فعلا گفتن مصرف کنه. سوالم اینه دکتر آلرژی ببرم بهتر نیست؟ آیا عفونت ریه بوده فقط یا اسم؟خیلی نگرانم درسته میگن بزرگتر بشن از بین میره؟ مرسی

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

سلام

چون كودک رو نديدم و معاينه نكردم نميتونم با اين گفته هاي شما بين عفونت و آسم افتراق بگذارم.

براي ادامه درمان متخصص آلرژی بهتره ويزيت كنه.