سلام

من 3 ساله که ازدواج کردم و الان هم یک پسر چهار ماهه دارم شوهرم 24 سالشه و من 17 سال ما در دوران نامزدی روابط خوبی داشتیم اون موقع ها شوهرم همش به من محبت میکرد نازمو میکشید باهام عاشقونه حرف میزد کم کم عقد که کردیم این رفتارهاش کم تر شد و باهام عادی برخورد میکرد وقتی هم که ازدواج کردیم کم کم کلا رفتار های عاشقونش رفت کنار و باهام سرد برخورد میکرد، کارش طوری شده که شب ها بیرون صبح هم که می یاد همش خوابه وقت های خیلی کمی پیش هم هستیم وقتی هم من باهاش عاشقانه حرف میزنم یا نازشو میکشم خیلی بی تفاوت حتی کم پیش می یاد که نگام کنه یا بهش اس ام اس که میدم بهش ابراز علاقه میکنم فوقش میگه همچنین

اون نسبت به من سرد شده من هیچ مشکلی ندارم از همه لحاظ براش کم نمیذارم اما اون به من بی محلی میکنه واقعا دیگه خسته شدم اون کسی نیست که من میخواستم خیلی عوض شده باید چیکار کنم

اطلاعات تکمیلی

سن 17 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام

عزیزم رابطه عاشقانه به مرور زمان شدتش کمتر میشود و این کاملا طبیعی است و بین هم زوج ها اتفاق میافتد.

پس نمیشه توقع داشت همسرتون مانند روزهای نامزدی باشد اما علت این که میگویید گاهی به صورتتون هم نگاه نمیکند باید بررسی شود

همسرتون چه فکری در مورد این موضوع میکنند.

شما خودتون چه رفتارهایی دارید و...

البته این موضوع رو هم باید در نظر بگیرید همسرتون مسئولیت یه زندگی رو به عهده دارند و به تازگی یه نقش و وظیفه دیگه به اسم پدر شدن هم بهشون اضافه شده . همه این ها میتونه روی این موضوع تاثیر بزاره

بهترین کار این است مستقیم با همسرتون صحبت کنید و در مورد احساسات تون باهاش صحبت کنید .

شاید موضوعی یا فشاری رو دارن تحمل میکنن شما از اون بی خبر هستید

ممکن دچار روزمرگی شده باشن.

مراقب باشید هنگام صحبت  توهین. سرزنش نکنید. از انتظارتون بگید و ببینید ایشون از شما به عنوان همسر چه توقعی دارند .

گفتگو و مذاکره با همسرتون رو پیش بگیرید .

شرایطی رو تو خونه مهیا کنید که هر دوتون از کنار هم بودن لذت ببرید .

سرگرمی های دونفره داشته باشید.

بازی کنید . دو نفری به رستوران برید . فرزندتون رو گاهی منزل مادرتون بزارید و با همسرتون خلوت کنید .

                                                    پیروز باشید