مشکلات راه رفتن کودک

سلام خسته نباشید من دخترم 3 سالشه و پاهاشو موقع راه رفتن جدیدا به سمت داخل میزاره بردم دکتر آزمایش نوشته و ارتوپد براش کفش طبی نوشته آیا لازمه عکس انداختن یا دوباره ببرم دکتر دیگه ببینه؟ شما چی پیشنهاد میکنید؟ ممنون از راهنماییتون

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام
در سنين كم مشكلات راه رفتن به اساني با كفش هاي مخصوص طبي كه برايش تجويز شده قابل درمان است.
تا اصلاح اين مورد حدالمقدور دوسدن ها را كمتر كند و به ديگر بازي هايي كه دويدن ندارد بپردازد
به هيچ عنوان اجاز ندهيد كه قورباغه اي بنشيند يا در اين حالت بازي كند