افتادن گیره بند ناف نوزاد

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 103 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خسته نباشید نوزادی ۲۵ روزه داریم که تقریبا از روز ششمش گیره های بند نافش افتاده و نافش از حالت افتادگی جمع شده به مامانشون دادیم و گفتن عفونت نداره و فقط پد الکلی و پماد چشمی دادن بزنیم بهش الان ۲۵ روز شده ولی هنوز نیفتاده و همون جور جمع مونده فقط یکم از پایبن خشک شده و جمع شده چیکارش کنیم که بیفته نافش، آیا مشکلی نداره؟

پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب

نیاز به انجام کاری نیست، به مرور جدا می شود و می افتد. گاهی تا 40 روزگی طول می کشد.

تجربه شما

ناف پسر منم بیست و پنج روزه بود هنوز نیفتاده بود بردم متخصص پیچوند باقی مونده ناف رو و جداش کرد،کمی خون اومد و بعد تموم شد،هم پسرم راحت شد هم استرس من تموم شد الحمدلله.