سلام خسته نباشید. من دوره های پریودیم از ۲۲ روز بود تا ۲۶ روز. تنبلی تخمدان و پلی کیستیک دارم. دکتر بهم کلومیفن داد. روزی سه عدد. دوره اول باردار نشدم و پریودیم ۲۷روز شد. دوره دومم الان دو روز پریودیم عقب افتاده و ۲۸روزم. بی بی چک دیروز صبح زدم منفی بود. میشه لطف کنید نظرتون رو بگید. ممنون میشم.

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز سیکل های قاعدگی شما نرمال است و مشکلی ندارد تا یک هفته دیگر برای پریود شدن زمان دارید اگر تا یک هفته دیگر پریود نشدید آن وقت تست بارداری انجام بدهید تا وضعیت شما مشخص شود موفق باشید.