علت لکه بینی در هفته هفت بارداری

سلام خانم دکتر. من هفته ششم رفتم سونوگرافی . لک بینی هم دارم. به حساب خودم باید 7 هفته باشم ولی سونوگرافی گفت 6 هفته .الانم با شیاف لک بینیم قطع شده. لکه بینیم بعد از سونوگرافی بوده. میترسم اتفاقی برای جنینم افتاده باشه و شیاف پروژسترون نذاره بفهمم که سقط شده. چون یک دو ساعت لک خون روشن قرمز دیدم ولی بعدش قطع شد. حتی دیگه لکه بینی هم ندارم. قبل از این سونوگرافی دکتر که رفته بودم داخل مطب سونوگرافی واژینال کرد و گفت جنینت ضعیفه و احتمال 50 درصد سقط میشه. خیلی میترسم .جواب سونوگرافی رو براتون میفرستم بی زحمت اگه موضوع خطرناکی هست بهم بگین .ممنون

تیتر بتا دادم همون روز 17716

در بررسی رحم اندازه آن بزرگ است.(تغییرات بارداری)

تصویر ساک حاملگی در داخل کاویته رحم با واکنش دسیدوائی مناسب ولی با کیسه زرده 5mm و بدون قطب جنینی ملاحظه شد.

رشد سونوگرافیک جنین برحسب GS=13.85 حدود 6 هفته و 1 روز میباشد.

ناحیه اکوژن به دیامتر 3.5mmمشکوک به CRL دیده میشود .

سونوگرافی بعدی دوهفته بعد توصیه میشود .

خانم دکتر چرا دکترم گفت جنینم ضعیفه و نمیمونه . خواهشا راهنماییم کنین

اطلاعات تکمیلی

سن 31 جنسیت زن شغل مهندس وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام
در سن بارداری ۶ هفته معمولا ضربان قلب جنین در سونو دیده میشود.اگر مشهود نباشد1 هفته بعد قاعدتا باید دید،اگر باز هم ندیدیم یعنی این بارداری ،سالم نیست و دفع محصولات رخ  میدهد.
گاهی در بارداری سالم هم خونریزی وجود دارد،اما در بارداری که مشکل دارد این پدیده بیشتر رخ میدهد.
ضمنا شیاف باعث ندیدن سقط نمیشود واگر این اتفاق قرار باشد رخ بدهد ،رخ میدهد.