باعرض سلام. دخترم وزن تولد 2500 و قد47. الان 9ماه و 20 روزشه و وزن 6900 و قد 70. از اول فقط  از شیرخشک تغذیه کرده. اشتهاش به غذای کمکی خوبه ولی به شیر نه. بیشتر تو خواب شیر میخوره. آزمایش تیروئید و ادرارش سالم بوده. به گفته دکترش وعده های کمکی که بهش میدم خوبه. اما دلیل وزن نگرفتن و نمیدونم؟هم میخوام علتش معلوم شه هم بهش چی بدم وزن بگیره؟ از بدو تولد تاحالا شیرخشک نان، یارانه ای، آپتامیلpdf, و درحال حاظر ببلاک میدم. زینک هم میخوره اما در کل اشتهاش به غذای کمکی خوبه. اگر برای وزن گیریش راهنماییم کنین ممنون میشم آخه وزنش کمه خیلی. طبق نمودار هم رشد وزنش کند پیش میره. دندون هم درنیاورده. تا به حال فقط یک بار سرماخورده. این ها تمام اطلاعاتی که به ذهنم رسید برای پاسخگویی بهتر شما. ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن 23سال جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام

در این سن حدود 700 سی سی شیر روزانه لازم هست. مابقی انرژی بایستی از غذای حامد تامین بشه. غذاهایی مثل سیب زمینی پوره، تخم مرغ، گوشت، مرغ و شیر پرچرب میتونن به افزایش وزن کودکتون کمک کنن..

تجربه شما

سلام ممنون که جواب دادین.همه این ها رو میدم و به علاوه چیزهای دیگه که به گفته دکترشون وعده های کمکیش پرانرژی و عالیه.ولی هم چنان وزن کند پیش میره طبق نمودار.من باید چیکار کنم دارویی برای رشد خوب و سریع وجود داره؟اشتهاش خوبه و خوبم میخوره خوش بختانه

باعرض سلام. ممنون که جواب دادین. تمام غذاهای کمکی که گفتین را میدم. تخم مرغ و سرلاک و هر روزمیدم. هر روز یکی از این غذاها رو میدم سوپ جو و مغز و قلم با سبزیجات و گوشت قرمز و کره.فرنی با شیر و و آردبرنج و بادام پودر شده و کره. نان و میوه پوره شده هم میدم. اما متاسفانه وزن گیریش هم چنان کندپ یش میره.علت میتونه وراثتی باشه؟ یا اینکه کم کم وزن گیریش خوب میشه؟ مکمل خاصی نیست بهم معرفی کنین برای رشد سریع وزن؟

@helmajonam

سلام

ژنتیکی میتونه باشه اما جای بهتر شدن داره. زیر نظر دکترش از شربت زینک یا مولتی ویتامین کودک میتونید استفاده کنید. علاوه بر این مکمل های فراوانی وجود داره که میتونه به افزایش وزن کودکتون کمک کنه اما قبل از هر چیز توصیه میکنم قبلش با یک متخصص خوب مشورت کنید