دخترم دو روز دیگر شش ماه میشه، از یک ماهگی ریفلاکس و اسید معده داشت، به همین خاطر از خوردن شیر امتناع داشت، از چهار ماه و نیم دکترش گفت واسش غذای کمکی شروع کنم، بهش فرنی میدم و بعدشم سرلاک دادم، ولی نمیخورد واسه همین حواسشو پرت میکنم و با سرنگ میدم، دیروز واسش سوپ هویج پختم و گذاشتم تو میکسر، ولی به هیچ وجه نمیخورد. میخوام بدونم چه سوپ های واسش بپزم که وزن گیریش خوب بشه؟ کدام سوپ و کدام چیز؟ الانم چند دارو داره که استفاده میکنه و تحت نظر متخصصشه...

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام
با توجه به اینگه از شش ماهگی که غذای کمکی شروع میشه و غلظت غذا بیشتر از شیر مادر است، به همین خاطر ریفلاکس مری و معده در شیرخوار کمتر میشه. بهترین غذای کمکی با توجه به شرایط کودک شما فرنی و به تدریج حریره بادام، سوپ برنج، سبزیجات با ماهیچه. دادن سرلاک برنج رو توصیه نمی‌کنم. شما میتونید برای درست کردن فرنی و حریره بادام از شیر خودتون یا برای سوپ از سبزیجات و ماهیچه تازه استفاده کنید. با مصرف داروها کم کم وضعیت کودکتون بهبود پیدا میکنه