وسواس در بارداری

سلام من ماه هشتم بارداری هستم و دو ماهه که وسواس شدید گرفتم قبلا هم وسواس داشتم با دارو کنترل میکردم اما در بارداری با قطع دارو الان دو ماهه وسواسم شدید شده برام tdcs نوشتن از وقتی میرم وسواسم بدتر هم شده الان نگرانم میخواستم بدونم ممکنه به خاطر هورمون ها باشه وسواسم تشدید شده یا ربطی به بارداری نداره ؟ و اینکه آیا بعد از بارداری خوب میشم یا نه

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و رواندرمانگر

سلام

بله ممکن است در بارداری مشکل تشدید شود . احتمالا بعد از بارداری کاهش پیدا می کند ولی با توجه به اینکه از قبل هم وسواس وجود داشته شاید نیاز به دارو باشد .