ترس از دست دادن نامزدم

سلام..

من قبلا یک شکست عشقی بد داشتم به این صورت که دوست پسرم به خواستگاریم اومد و سر یک موضوعی بهم خورد کاملا و همه فراموش کردن جز من و نگم که چه عذاب هایی کشیدم بخاطر این موضوع و شب و روز گریه کردم و دوست پسرم رو نفرین کردم چون بعد از یک مدت  عقد کرد با یک خانم، و چند ماه بعد فوت شد.

حالا من الان خودم با پسر یکی از اقوام دور عقد کردم و همدیگه رو خیلی دوست داریم، ولی دائما نگرانم که از دستش بدم.

بعضی وقتا فکر میکنم که آه دوست پسر قبلیم منو میگیره و سر نامزدم یک بلایی می یاد ، خیلی عذاب میکشم و نامزدم از این موضوع خیلی ناراحته، تو رو خدا نگید پیش مشاور برو، موقعیتشو ندارم.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

درود بر شما

همه آدما به طور طبیعی کم و بیش ترس از مرگ دارن خصوصا وقتی که موضوع از دست دادن یه عزیز باشه،اما بعضی‌ها به موضوع بیش از حد معمول فکر می‌کنن،موضوعی که براتون پیش اومده آزاردهندست و واقعا هر آدمی‌ رو متاثر می‌کنه و کاملا حق دارید که به خاطرش ناراحت باشید اما تعمیم دادنش به بقیه دیگه مضحک و اغراق‌آمیز به نظر میرسه،با نفرین من و‌ شما کسی از دنیا نمیره،لحظه وصل عابد و معبود رو خودش تعیین میکنه،،اتفاقا چقدر خدا دوستون داشته که موقعی که ایشون در قید حیات بودن از هم جدا شدید چه بسا با مرگ ایشون صدمه بسیار بزرگتری به شما وارد می‌شد و این می‌تونه لطف خدا باشه که شامل حالتون شده،،

بهتره برای اون شادروان طلب مغفرت کنید و ازش کینه‌ای به دل نداشته باشید و اگه فکر می‌کنید ممکنه ازتون دلگیر باشه به جاش کار خیر انجام بدید و روحش‌رو شاد کنید...

و اما به جای گذشته به آینده فکر کنید الان وظیفه شما نگهداری از زندگی جدیدتونه و اینکه عشقتون‌ رو به نامزدتون هدیه کنید چه بسا ایشون بیشتر از بقیه به شما نیاز دارن...