تشخیص انقباض رحم

سلام من 35 هفتم پر شده پنجشنبه شکمم سفت می‌شد فقط یک قسمت سر دلم

درد نداشتم رفتم بیمارستان معاینه کرد گفت دهانه رحم بسته است ولی نوار قلب گرفت گفت انقباض داری

دارو دادن و قرص ایزوپرین روزی سه تا میخورم . الانم شکمم سفت میشه و شل میشه

نمی‌دونم بچه لکه میشه یا انقباض؟ چجوری تشخیص بدم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

منظورتان از این جمله بچه لکه میشه چیست؟ اگر دردتان شدتش بیشتر میشود و نظم خاصی پیدا میکند و یا فواصلش کوتاه میشود از نظر وقوع زایمان زودرس چک شوید. در غیر اینصورت استراحت کنید و دوره درمان را کامل کنید. شب خوش