مشکل جنسی شوهرم

باسلام

ما ۱ساله عقد کردیم و رابطه جنسی داریم

چند ماه آخر شوهرم از یک کرم استفاده کرد که به عنوان حجم دهنده بود بعدا احساس کرد میسوزه و استفاده نکرد چند بار آخر که رابطه داشتیم در حین رابطه آلت تناسلی شوهرم زخم میشه روی آلت انگار کشیده میشه و زود انزالی دارد یعنی در اولین دخول ارضا میشه

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر اختلالات جنسی

با سلام ؛
چیزی به اسم کرم حجم دهنده آلت تناسلی
ادعایی بیش نیست و چه بسا ایجاد عوارض پوستی هم کرده باشد . از مصرف این گونه کرم ها ترجیحا پرهیز نمایید . اما جهت بررسی و تشخیص عارضه پیش آمده به دنبال مصرف کرم ، حتما به یک اورولوژیست و یا یک متخصص پوست مراجعه نمایید .